AKTUELNO

O transferu Kilijana Mbapea u Real Madrid se ponovo priča. Reprezentativcu Francuske ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe krajem juna, pa je jedna od najvažnijih tema na "fudbalskoj pijaci" upravo ova.

Navodno, dogovor je postignut. Francuski novinar, Santi Auna tvrdi da je sve rešeno i da je Mbape prihvatio ponudu Madriđana.

Naravno, ostaje da se vidi da li je ovo samo još jedna "promašena" spekulacija ili je zaista došlo do dogovora sa 25-godišnjeg ofanzivca sa "kraljevskim klubom".

Podsećamo vas i na reči Mbapea od pre nekoliko dana vezanih za budućnost.

- Moje mislili su okrenute ka ovoj sezoni i da sa PSŽ-om napravimo najbolji rezultat. Za mene je to sada najvažnije. Imamo još mnogo trofeja koje moramo da osvojio, za sada smo uzeli samo Superkup Francuske, a ostalo je prvenstvo, kao i Liga šampiona. Pre toga ne razmišljam o odlasku. Imam dogovor sa predsednikom kluba, sve ostalo u ovom trenutku nije bitno - bila je izjava fudbalera koji je u PSŽ došao u leto 2018. godine.

Prema procenama Transfermarkta, trenutna tržišna vrednost je 180 miliona evra, pa sada ostaje da se vidi da li će uprava "svetaca" uspeti da ga nagovori na nastavak saradnje, ili će "Park prinčeva" da napusti kao slobodan agent.