AKTUELNO

Iskusni defaznivac Ognjen Vranješ oglasio se prvi put posle informcije da je sve već dogovorio sa Partizanom i da bi ove sedmice trebalo da potpiše ugovor!

Međutim, situacija se dodano iskomplikovala u subotu veče kada su navijači Partizana jasno stavili do znanja upravi da ne žele Vranješa, a sve zbog njegovih ranijih preči protiv kluba iz Humske.

- Od malih nogu sam učen da kao sportista poštujem svakog protivnika, svakog igrača i svaki klub. Time sam se vodio kroz svoju fudbalsku karijeru. Na terenu sam, za svaki klub čije sam boje branio, uvek davao sve od sebe, ne štedeći se na terenu, znajući da je grb koji nosim na dresu svetinja za navijače koji ga vole. Za FK Partizan i navijače tog kluba, nikada nisam rekao ružnu reč. Uvek sam imao poštovanje za klub koji je velikan ovdašnjeg fudbala, sa tradicijom i rezultatima koji su duboko prožeti kroz istoriju srpskog i evropskog fudbala - rekao je Vranješ za "Kurir" i nastavio:

- Moj motiv da uđem u pregovore sa FK Partizan je isključivo sportski i fudbalski. Želim da pomognem klubu da ponovo bude ono što jeste i da, zajedno sa navijačima, vratimo pobedničke dane u Humsku ulicu. Ne zanimaju me politika, ne zanimaju me raznorazne struje, ne zanimaju me "spinovanja" i igre van terena.

Nastavio je Vranješ u istom tonu.

- Moja jedina želja je da, ako dođem u FK Partizan, na terenu dam sve od sebe za pobede i borbu za trofeje. Ništa drugo me ne zanima! Ponavljam, za FK Partizan i njegove navijače, nikada nisam rekao ružnu reč i čistog obraza mogu svakog da pogledam u oči. Šta god da se desi narednih dana, došao ja ili ne, tom klubu, i njegovoj navijačkoj armiji, želim svako dobro u budućnosti.