AKTUELNO

Crno-beli su nastavili sa katastrofalnim partijama u Superligi Srbije, pa tim Igora Duljaja ni večeras nije uspeo da pobedi. Na "Karađorđu", Vojvodina je savladala Partizan u okviru 28. kola Superlige Srbije rezultatom 2:1 i tako došla do sva tri boda.

Ponovo je Parni valjak razočarao, a odavno je jasno da u crno-belom taboru nešto i te kako ne štima.

Loš fudbal je viđen u Novom Sadu, domaćini su bili nešto konkretniji, ofanzivniji i može se reći da su zasluženo došli do pobede.

Teren je bio vrlo težak za igru, ceo natopljen od kiše, lopta je sporo išla, pa svakako nije bio saveznik igrača ove večeri.

Mučili su se crno-beli, nisu imali dobar protok lopte u napadu, falilo je kreativnosti, čemu svedoči podatak da je Partizan tek u 72. minutu uputio prvi udarac u okvir gola Vojvodine.

Prvi gol za Vojvodinu je postigao Filip Malbašić u 53. minutu. Čumić je tada sjajno probio po levom boku, oslobodio se nekoliko svojih čuvara, "zavrnuo" loptu unutra, a Filip Malbašić glavom savladao nemoćnog Stevanovića!

Mogao je Baždar da u 79. minutu poravna rezultat kada je izašao "jedan na jedan" sa protivničkim golmanom, ali je Carević u toj situaciji fenomenalno odreagovao i sačuvao svoju mrežu.

Nastavili su domaćini sa ofanzivnom igrom, želeli su da pre poslednjeg sudijskog zvižduka "reše" meč, i to su uspeli u 84. minutu. Veljko Nikolić je lepo uposlio Nemanju Nikolića, koji je sa leve strane iskosa šutirao po zemlji, gađao dalji ugao i uz pomoć stative duplirao prednost svog tima.

Ipak, neizvesnost u večerašnji meč uneo je Danilo Pantić u 90. minutu, kada je iz slobodnjaka postigao fenomenalan gol.

Nekoliko minuta kasnije, ispostavilo se da igrači Partizana nisu mogli više od toga, pa je Vojvodina na "Karađorđu" došla do celog plena.

Nakon ove utakmice, crno-beli se nalaze na trećoj poziciji na tabeli sa 54 osvojena boda, dok Vojvodina zauzima petu poziciju, a na svom kontu ima 50 bodova.