AKTUELNO

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo provozao je ulicama Madrida svoj superluksuzni automobil "Bugatti Centodieci".

Fudbaler Al Nasra pravi je zaljubljenik u skupocene, brze automobile. Odličnim partijama koje je godinama prikazivao omogućio je sebi astronomsku zaradu, koju na pravi način znao da iskoristi.

On je nedavno pazario luksuzni model automobila firme "Bugatti" čiji je vlasnik čuveni Hrvat Mate Rimac. Reč je o "mašini" sa W16 motorom zapremine osam litara i 16000 konjskih snaga. On dostiže maksimalnu brzinu od 380 kilomentara na sat, a od 0-100 km/h može ubrzati za svega 2,4 sekunde. Auto je vredan neverovatnih osam miliona evra i ima ih samo 10 na celom svetu, pa nije ni čudo što ljudi padnu u trans kada ga ugledaju uživo.

Svoju retku zverku slavni Portugalac provozao je u Madridu i izazvao opštu ludnicu. Kada se pojavio sa svojim skupocenim ljubimcem nastala je ludnica. Oduševljeni fanovi snimali su slavnog asa kako ulazi u svoj superautomobil i testira ga po ulicama prestonice Španije.

Čuveni Hrvat vlasnik Bugatija

Vlasnik Bugatija u julu ove godine postao je čuveni 33-godišnji Hrvat, Mate Rimac.

Rimac je za samo 12 godina prešao put od vlasnika startap kompanije osnovane u garaži do prvog čoveka čuvene francuske firme za proizvodnju sportskih automobila.

Ovaj uspešni inovator osmislio je prvi hrvatski električni automobil „Concept One“, koji ubrzanje od 0 do 200 kilometara na sat postiže za 6,2 sekunde.


#Automobil

#Kristijano Ronaldo