AKTUELNO

Kako bi izgledao bolje, jače i svežije, fudbaler Palmeirasa Gabrijel Menino pokušao je da se u sezoni 2020/21 hrani kao Kristijano Ronaldo, međutim to ga je skupo koštalo.

Gabrijel u to vreme nije dobijao veliku minutažu na terenu, te je zbog toga odlučio da iskopira Ronaldov režim ishrane, ali to mu nije pošlo za rukom.

- Bio sam u granicama svoje kilaže, ali želeo sam da promenim to. Razgovarao sam sa Palmeirasovim nutricionistom i zamolio ga da prati Kristijanovu dijetu. Počeo sam sa dijetom i već sledećeg dana su oba beka bila povređena. Ko je morao da igra? Ja!

- Dijeta je bila ovakva: za doručak jaja i suplementi, pre treninga suplementi, za ručak riba i salata, za večeru opet riba i salata, a pre spavanja još suplemenata - objasnio je brazilski fudbaler, a zatim je opisao i kako je izgledalo kada je pozvan da igra.

- Nisam mogao da podnesem više da trčim. Zagrejao sam se i pomislio sam "Umreću". Za pet minuta utakmice nisam mogao više da izdržim, morali su da me izvedu iz igre - opisao je Menino.

Inače, on je ove sezone standardni prvotimac u ekipi Palmeirasa, upisao je 11 mečeva i tri puta se upisao u strelce.