AKTUELNO

Zaključio je Partizan u poslednji čas transfer Andrasa Kolorada i time “zaokružio” listu fudbalera koje će do večeras u ponoć licencirati za prolećnu fazu takmičenja u Ligu konferencije.

Na spisku koji je odredio trener Gordan Petrić zajedno sa svojim stručnim štabom nalazi se ukupno 28 fudbalera, odnosno 25 igrača i tri čuvara mreže, bez iznenađenja.

Crno-beli su, rekosmo već, danas kompletirali transfer Kolorada, koji se takođe našao na spisku licenciranih i imaće priliku da se pripremi i uigra sa novim saigračima do 16. februara, kada klub iz Humske nastavlja takmičenje pod okrijem UEFA.

Kako je Telegraf najavio još tokom priprema u Turskoj, pored igračkog, proširen je i stručni štab crno-belih i to za Bojana Zavišića, koji je trajno prekomandovan u najjaču selekciju, jer se sjajno uklopio u rad, ali i atmosferu tokom boravka u Antaliji.

A. što se tiče fudbalera, licencirani igrači Partizana za Evropu su – golmani: Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Aleksandar Popović; odbrana - Marko Živković, Aleksandar Filipović, Svetozar Marković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Mihajlo Ilić, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović; vezni red - Andres Kolorado, Hamidu Traore, Ljubomir Fejsa, Kristijan Belić, Mihajlo Petković, Danilo Pantić, Fuseni Dijabate, Kvinsi Menig, Janko Jevremović, Nemanja Jović, Aleksandar Lutovac, Patrik Andrade, Bibras Natho; napadači - Rikardo Gomeš, Andrija Pavlović i.Samed Baždar.

Podsetimo, prvi meč Šerifa i Partizana u nastavku takmičenja u Ligi konferencije na programu je 16. februara od 21.00, a revanš je zakazan sedam dana kasnije – 23. februara, od 18.45 časova na stadionu u Humskoj i biće to lepa prilika da crno-beli preko Moldavaca načine korak više u Evropi u odnosu na prošlu godinu.