AKTUELNO

Luka Jović prekinuo je zimski post. Napadač srpske reprezentacije bio je strelac gola za Fjorentinu u Kupu Italije protiv Torina - 2:1.

Nekadašnji fudbaler Reala Luka Jović, koji je letos stigao u Firencu da bi rehabilitovao svoju karijeru nije postigao gol u Italiji od 9. novembra, kada je bio strelac protiv Salernitane. Zato je pogodak protiv Torina toliko vredan. Ne samo što je odveo Fjorentinu u polufinale Kupa Italije, već je i nagovestio izlazak iz krize za Luku Jovića.

Lep gol Srbina i to na asistenciju zemljaka i bivšeg saigrača iz Crvene zvezde Alekse Terzića, oduševio je i Đuzepea Komisoa, sina predsednika Fjorentine Roka Komisoa. Očigledno je Đuzepe veliki fan i navijač Luke Jovića, pošto je na svom instagram profilu slavio gol srpskog napadača.

- Čestitam Luka Joviću! Na ovom lepom golu - napisao je Đuzepe Komiso, uz emotikone podrške i fotku na kojoj Luka pokazuje mišiće i slavi gol.

Proteklih dana italijanski mediji su napisali sijaset tekstova vezanih za mogućnost da Luka Jović napusti Firencu ove zime. Navodno, transfer u turski Galatasaraj bio je gotovo izvestan.

Foto: Instagram.com

Prema svemu što je Đuzepe Komiso napisao na društvenim mrežama jasno je da on veruje u Luku Jovića i njegove golgeterske sposobnosti. Fjorentina je sada u polufinalu Kupa Italije i ulazak u finale može joj doneti plasman u Evropu.

Luka Jović napustio je utakmicu u 74. minutu, kada je umesto njega ušao Artur Kabral. Srbin je nagrađen aplauzima od strane publike, dok su navijači Fjorentine izviždali Sofijana Ambrabata zbog želje da u finišu prelaznog roka napusti klub i preseli se u Barselonu.

Autor: