AKTUELNO

Supruga brazilskog fudbalera Danija Alveša (39) Žoana Sanz, zatražila je razvod posle hapšenja slavnog igrača zbog optužbi da je silovao jednu 23-godišnju devojku u noćnom klubu u Barseloni 30. januara.

Alveš je u zatvoru u Barseloni već skoro dve nedelje gde čeka suđenje za delo koje mu se stavlja na teret.

U međuvremenu, njegova supruga, užasnuta optužbama na račun njenog supruga i dokazima protiv njega u koje je i sama imala uvid, odlučila se za ravod kao jedino logično rešenje i izlaz iz ove situacije.

Žoani je inače majka umrla pre nekoliko nedelja, a sada je snalazi i ovaj najblaže rečeno pakao sa slavnim suprugom.

Alvešu se takođe život okrenuo naglavačke od trenutka kada je optužen za silovanje. Lišen je slobode, klub sa kojim je imao ugovor, meksički Pumas, raskinuo je sa njim ugovor, a sada se suočava sa izvesnim razvodom.

Prema navodima stranih medija, Žoana je preko svog advokata zatražila razvod od fudbalera.

Ona je i na Instagramu raskrsitla sa Alvešom pošto je obrisala sve zajedničke fotografije i one sa venčanja, a upućeni kažu, što je procurilo i po medijima, ne ostavlja ga zbog toga da li je kriv ili nije za silovanje - već zato što je priznao neverstvo.

- Alvešovi advokati su mu preneli da je ona želela da se vide oči u oči, ali da to on nije želeo - otkrila je brazilska novinarka Leticija Rekveho.

- Rekli su mi isto i da se Žoana kaje što je u prvim izjavama branila svog supruga i odluke koje je donela zbog Danija Alveša.