AKTUELNO

Partizan stigao i prestigao prednost Napretka, od 0:2 do 3:2.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na racunarima ukucajte www.kliktv.rs.

***

84. minut - GOOOOOOOL! 3:2 za Partizan! Alen Stevanović preokrenuo tok meča.

GOOOL! Leonardo je precizan - 2:2!

54. minut - PENAL ZA PARTIZAN i CRVENI KARTON ZA LEKOVIĆA! Leković je povlačio za dres Božinova, a onda ga je pustio, Bigarin je iskusno pao.

Počelo je drugo poluvreme, Partizan je, iako sa desetoricom, jasno pokazao nameru da stigne do gola, a Napredak preko Vukanovića i dalje pravi probleme smušenoj odbrani crno-belih.

45+2 - GOOOOOOOL! Partizan smanjuje preko Leonarda! Leonardo je odigrao dupli pas sa Sašom Ilićem i egzekucija Brazilca! Partizan je u životu!

42. minut - GOOOOOL! Partizan u konopcima! Napredak vodi 0:2, strelac je Aleksa Vukanović, posle komične greške Balažica i MIletića, koji su krenuli ka lopti, pa stali, a tu njihovu glupost iskoristio je Vukanović i lako matirao Klajića u situaciji jedan na jedan.

37. minut - CRVENI KARTON ZA ĐURĐEVIĆA! Drugi žuti karton, jer je sudija Đokić procenio da je simulirao prekršaj. Ndaje je rukama odgurnuo Đurđevića, a onda je napadač Patizana pao posle dva koraka...

20. minut - GOOOOOOOOL! Napredak vodi 1:0, strelac je Marko Gobeljić. Dugo je lopta bila oko 16 metara crno-belih, sudija Đokić ponovo nije svirao očigledan faul za Napredak, ali su se Kruševljani nekako izborili za loptu, Gobeljić je dobio sjajnu loptu, iza leđa Miletića i samo je potkopao ispred istrčalog Kljajića.

17. minut - Prvi žuti karton na meču. Dobio ga je Nikola Leković, igrač Napretka i bivši fudbaler Partizana, zbog starta nad Sašom Ilićem (sa obe ruke).

15. minut - Jedna od boljih akcija Partizana, igralo se na "prvu", Božinov je na kraju proigrao Leonarda, ali je bio budan golman Napretka Nikola Petrović, nekadašnji čuvar mreže crno-belih.

6. minut - Slobodan udarac za Partizan, a 20-ak metara. Leonardo je šutirao, ali daleko od gola. Ume on mnogo bolje i preciznije...

4. minut - Prva šansa na utakmici za Napredak. Vukanović je šutirao sa visine šesnaesterca, Kljajić samo odbio loptu, a Milenković je otklonio opasnost.

Utakmicom između fudbalera Partizana i Napretka iz Kruševca otvara se 17. kolo Superlige Srbije.

Kruševljani imaju težak raspored, pošto su u prethodnom kolu igrali sa aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom, a već sedam dana kasnije sa ekipom Partizana.

Napredak je svakako iznenađenje prvog dela sezone, a s druge strane crno-beli fudbaleri imaju sjajan niz pobeda.

Meč prenosi Arena sport na svom prvom kanalu, a vi ga možete pratiti preko aplikacije KIlikTV.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na racunarima ukucajte www.kliktv.rs.

N. Petričević/S.A.

#FC Partizan

#FK Napredak

#Superliga Srbije

'