AKTUELNO

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo i njegov menadžer Horhe Mendeš, tajno su se sastali prošle nedelje sa predstavnicima Bajerna kako bi dogovorili prelazak portugalskog reprezentativca u nemački klub, prenosi britanski "Dejli mejl".

Ronaldo želi da u januaru naredne godine napusti Mančester junajted, koji takođe želi što pre da se reši portugalskog fudbalera. "Dejli mejl" navodi da Portugalac želi da nastavi karijeru u klubu koji igra u Ligi šampiona.

Čelnici kluba sa "Old traforda" su ogorčeni na Ronalda zbog intervjua koji je dao britanskom novinaru Pirsu Morganu.

Portugalski fudbaler Ronaldo je u ovom intervjuu, između ostalog, rekao je da ga je Mančester junajted izdao pokušavajući da ga otera sa "Old traforda". Portugalski fudbaler je istakao i da ne poštuje menadžera engleskog kluba Erika ten Haga.

Britanski mediji podsećaju da Ronaldo ima ugovor sa Mančester junajtedom do kraja sezone. Čelnici Bajerna su pre nekoliko meseci potvrdili da su razmatrali mogućnost da angažuju slavnog portugalskog fudbalera, ali su odustali pošto se igrač Mančester junajteda ne uklapa u filozofiju nemačkog kluba.

Ronaldo se sinoć priključio reprezentaciji Portugalije na pripremama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

#Kristijano Ronaldo