AKTUELNO

Strašna vest je stigla iz Argentine, gde je mladi fudbaler Samjuel Reboljo (20) izvršio samoubistvo pošto je njegov tim Aldosivi saopštio da neće više računati na njega i da ne žele da produže ugovor sa njim

Reboljo je u Aldosivi stigao prošle sezone, prethodno je igrao u nižim ligama. Upisao je nekoliko mečeva sa rezervnim timom u četvrtoj ligi pre nego što je klub odlučio da prekinu saradnju.

To je jako teško palo Rebolju, koji je očekivao da potpiše svoj prvi profesionalni ugovor sa argentinskim prvoligašem. U Aldosiviju su smatrali da nije dovoljno spreman što ga je navelo na strašan čin zbog kojeg se oglasio i klub.

- Iz kluba Atletiko Aldosivi duboko žalimo zbog smrti Samjuela Rebolja, igrača koji je bio deo našeg kluba prošle godine. Čelnici, treneri, kolege i prijatelji opraštaju se od njega prisećajući ga se kao odličnu osobu, koja je uvek bila posvećena klubu, te upućuju izraze saučešća njegovoj porodici i najmilijima - saopštili su iz Aldosivija.

Samjuelov otac Hoze se od svog sina oprostio na Fejsbuku, istakavši neopisivu bol posle teške vesti o samoubistvu.

- Ostavio si bol koji nikada neće biti izlečen, moj mali crni. Samo molim Boga i Devicu da mi daju snagu da nastavim u ovoj noćnoj mori. Tražiću te, sine, za tvoj večni počinak - potresne su reči njegovog oca.

Autor: