AKTUELNO

Nigde nećete da nađete veće

Četvrtak je bogat dan kada su fudbalska zbivanja u pitanju. U prvom planu su mečevi poslednjeg kola Lige Evrope i Lige konferencije. Bukmejkeri Mozzarta su spremili za vas tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Midtjiland u Ligi Evrope i Keln i Slaviju iz Praga u Ligi konferencije.

KELN – NICA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2,20

Partizan drži sudbinu u svojim rukama u Humskoj protiv Slovackog, dok će za drugo mesto i sigurnu Evropu i naredne godine da se bore Keln i Nica. Francuski tim bi pobedom obezbedio prvo poziciju, dok bi s bodom bio sigurno drugi, ako očekivano crno-beli dobiju češki tim. Jarčevi nemaju izbora, moraju da pobede na svom stadionu ako žele da prezime u Evropi. Na Azurnoj obali je bilo 1:1 u duelu ovih timova na startu takmičenja. Keln ima pobedu i poraz na svom stadionu, dok se Nica sa dva gostovanja vratila sa četiri boda.

MIDTJILAND – ŠTURM GRAC (ČETVRTAK, 18.45), 2,20

Najkomplikovanija situacija je u Grupi F Lige Evrope gde sve četiri ekipe na kraju mogu da završe sa po osam bodova. Lacio i Šturm imaju po osam bodova i negativnu gol-razliku, a Fajenord i Midtjiland po pet i pozitivnu. Gostima bod garantuje bar drugo mesto, a možda i prvo, dok ekipa iz Herninga mora da pobedi i sigurno će biti bar na drugoj poziciji. U ovoj grupi nijednu pobedu dosad nisu ostvarili gostujuće ekipe. U prvom meču ovih timova, Šturm je u Gracu pobedio Midtjiland sa 1:0.

SLAVIJA PRAG – SIVAS (ČETVRTAK, 18.45), KEC 1,35

Sivas je siguran barem kao drugoplasirani, sve i da mu se ostvari najgori mogući scenario i ubedljivo izgubi od Slavije u Pragu, a Kluž savlada Balkani. Slavija je oba puta u Ligi konferencije izgubila od rumunskog Kluža, pa sada mora da slavi na svom terenu u Pragu i da čeka kiks ekipe iz Transilvanije protiv Balkanija (remi ili poraz). Sivas bi s bodom obezbedio čelnu poziciju i osminu finala Lige konferencije. U prvom meču u Turskoj, praški tim je uspeo da ostane neporažen – 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

#Mozzart

#fudbal