AKTUELNO

Sportski direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela izjavio je danas da "crveno-beli" idu na pobedu protiv Monaka u poslednjem kolu grupe H Lige Evrope.

Mrkela je istakao da će fudbaleri "crveno-belih" dati sve od sebe da ostvare dobar rezultat u "kneževini".

"Nadam se prolasku u nokaut fazu ovog evropskog takmičenja. Idemo na pobedu, daćemo sve od sebe. Odigrali smo dosta dobrih utakmica u ovoj grupi. Ja sam lično jedino bio nezadovoljan porazom od Trabzona u gostima. Već sam nekoliko puta rekao da smo ostale utakmice u grupi dobro odigrali. Nismo zaslužili poraze od Monaka u Beogradu i Ferencvaroša u gostima", rekao je Mrkela novinarima uoči odlaska u Monako.

Prvo mesto na tabeli grupe H drži Ferencvaroš sa 10 bodova, dok je Monako drugi sa sedam. Trabzon i Crvena zvezda imaju po šest.

Utakmica Monako - Crvena zvezda će biti odigrana sutra od 18 i
45 sati, a u isto vreme u Turskoj će igrati Trabzon i Ferencvaroš.

"Najteže gostovanje je predstojeći meč sa Monakom. Međutim, verujem u ekipu i stručni štab. Verujemo da ćemo odigrati dobar meč i da ćemo pobediti, a ispratićemo šta se dešava na drugom meču", dodao je Mrkela.

Prvoplasirani iz grupe H igraće u osmini finala Lige Evrope.
Drugoplasirani tim će igrati u 1/16 finala Lige Evrope, a protivnik će mu biti neko od trećeplasiranih klubova iz Lige šampiona.
Trećeplasirani klub iz grupe H igraće u 1/16 finala Lige konferencija, protiv jedne od drugoplasiranih ekipa iz tog takmičenja, u kom nastupa Partizan.

Foto: E-Stock

"Želja je bila da prođemo u nokaut fazu Ligu Evrope, a videćemo kako će sve odvijati i da li ćemo možda nastaviti takmičenje u Ligi konferencija", zaključio je Mrkela.

#Crvena Zvezda

#fudbal