AKTUELNO

Fudbaleri Grafičara sutra od 16 časova dočekuju Vojvodinu u mmeču šesnaestine finala Kupa Srbije, a utakmica će sama po sebi imati dodatnu draž, s obzirom na to da ce biti odigrana na stadionu "Rajko Mitić".

Kako navode iz kluba, mnogi talenti iz razvojnog tima Crvene zvezde imaće priliku da osete popularnu "Marakanu", a puleni Marka Neđića na megdan novosadskoj Staroj dami neće izaci sa belom zastavom, s obzirom na to da najvažniji meč u dosadašnjem delu sezone dočekuju kao prvoplasirani u drugom rangu takmicenja.

Grafičar je u prethodnom kolu Prve lige Srbije savladao Mačvu rezultatom 2:1 golovima Dankana Mekenzija i Mateje Bubnja, a tim sa Senjaka ove sezona na 16 mečeva ima 10 pobeda, četiri remija i dva poraza, uz gol razliku 37:18.

U ekipi stasavaju talenti kao što su Fal Falou i Aleksa Jovanović, a ekipu kije poremetila ni "prekomanda" Jovana MIjatovića u prvi tim Crvene zvezde.

Odgovornost su preuzeli drugi talentovani mladići, pre svih Nikola Knežević i braća Nikola i Jovan Mituljikić uz veliku podrsku iskusnih Andrije Kaluđerovića, Ðorđa Ðurica, Filipa Kasalice, Filipa Stojčeva i pre svih kapitena Luisa Ibanjeza.

#Kup Srbije