AKTUELNO

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš izjavio je danas da se u Ligi konferencija ne dešavaju stvari koje se dešavaju u domaćem prvenstvu.

"Želimo da pokažemo ljudima u Srbiji kako igramo u Ligi konferencije, ozbiljnoj ligi, sa ozbiljnim ljudima. Tamo se ne dešavaju stvari koje se dešavaju u domaćem prvenstvu. Čak i sada protiv Nice, okej, sudija je napravio grešku ali njegova prva odluka je bila da svira penal. Naravno, kada je video da je pomoćnik podigao zastavicu uvažio je odluku i dosudio ofsajd. Tamo nema VAR-a, dok u domaćem prvenstvu ima", izjavio je napadač Partizana u emisiji Partizanov podkast.

Najbolji strelac Superlige Srbije istakao je da loš odnos lige prema Partizanu traje predugo.

"To je velika sramota za domaću ligu, ne želim da zvuči kao opravdanje, protiv Javora nismo igrali dobro i to priznajem, ali ne možeš da sviraš penal na takav način i da nećeš uopšte da pogledaš VAR. Pogledaj, pa ako proceniš da je penal sviraj, nije nikakav problem. Potom i faul nad Vujačićem, ista situacija, protivnički igrač uopšte ne gleda loptu, drži ga sa obe ruke. Ludilo, zaista ludilo, i takav odnos stvarno traje predugo. To treba da se sredi, da se suđenje podigne na viši nivo, jer je sramota za zemlju kao što je Srbija da se dešavaju takve stvari", zaključio je Rikardo.

Fudbaleri Partizana narednu utakmicu igraju u četvrtak, kada dočekuju Slovacko u poslednjoj utakmici grupne faze Lige konferencija.

#Rikardo Gomeš