AKTUELNO

Na terenu su ljuti protivnici, ali izvan njega fudbaleri su ujedinjeni u zajedničkoj misji da pomognu onima kojima je to najpotrebnije i pokažu da je humanost sastavni deo Mozzart Bet Superlige. Brojnim golovima i asistencijama, koima donose pobede svojim klubovima, iz kola u kola, bore se i za titulu najboljeg.

Ovaj epitet u 16. kolu Mozzart Bet Superlige osvojio je Aleksandar Pešić iz redova crveno-belih.

Rođeni Nišlija ne samo da je golgeterski proradio, već je bio direktno zaslužan za osvojene bodove ekipe Miloša Milojevića u prethodna tri kola Mozzart Bet Superlige.

Odličan period iza sebe kompletirao je golovima na Čairu, taj trenutak ujedno je bio i ključan prilikom izbora najbojeg igrača 16. kola Mozzart Bet Superlige. Nagradu kompanije Mozzart u iznosu od 50.000 dinara odlučio je da uplati za lečenje Nišlije Marka Stankovića koji vodi bitku za očuvanje vida. Za njegovo lečenje novac je donirao i Marko Gobeljić koji je bio najbolji u 14. kolu domaćeg šampionata.

- Marko Stanković je moj sugrađanin i osoba koja radi u Radničkom, potrebna mu je pomoć i ja nisam imao trunku dileme kome da usmerim moj humanitarni deo nagrade. Nadam se da će Marko ozdraviti što pre. Trudiću se da i ubuduće dobrim igrama osvojim Mozzart nagradu i pomognem ljudima kojima je to potrebno. Mozzartu svaka čast na ideji jer nama fudbalerima su napravili motiv više za odlične igre - istakao je Aleksandar Pešić.

Plaketu i ček koji je Pešić prosledio za lečenje Marka Stankovića uručila je Jelena Mandić predstavnik kompanije Mozzart koja posle svakog kola donira 50.000 dinara u humanitarne svrhe.

Svakog igrača meseca kompanija Mozzart nagrađuje sa nagradom od 100.000 dinara.

#Aleksandar Pešić

#Mozzart