AKTUELNO

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić žali zbog poraza od Arsenala (1:0) u Beogradu, ističući da njegov tim nije imao sreće jer je propustio dobre šanse.

Crveno-beli za porazom u 3. kolu H grupe Lige Evrope pred više od 50.000 gledalaca na stadionu Rajko Mitić žale zbog prečke Ričmonda Boaćija i velike prilike Nemanje Radonjića u prvom poluvremenu, kao i promašaja Slavoljuba Srnića u drugom.

"Utakmicu smo hrabro otvorili, dali sve od sebe i ostaje žal što nismo došli do boda ili sva tri, jer smo imali šanse. Arsenal nas je kaznio u 85. minutu evrogolom Žirua, zato je u Arsenalu, nije mu ovo prvi takav gol", rekao je Savić novinarima posle utakmice.

Dobar debi za Teodosića, Klipersi bolji od Lejkersa

Visoki defanzivac dodao je da su crveno-beli dostojno suprostavili londonskom timu.

"Nekada vas sreća pogleda, nekada ne... Do sada smo u dosta situacija imali sreće, sada nismo i šta da radimo. Nismo se obrukali, mislim da se videla naša borbenost, zalaganje i hrabrost".

On smatra da je Milan Rodić nezasluženo isključen i bi rezultat možda bio drugačiji da do toga nije došlo.

"Imao je žuti, mislim da ga nije namerno udario. U Premijer ligi se ne bi sviralo, možda bi bio faul, ali sigurno ne iskučenje. Ipak, sudija je tako video, da nije Rodić iskučen možda bi bio drugačiji rezultat".

Savić je izrazio nadu da nije ozbiljnije povređen, nakon što je zbog bola u primicaču izašao iz igre u 75. minutu.

"Osetio bol u primicaču u finišu prvog poluvremena i to me je mučilo. Nismo da rizikujemo, da ne dode do situacije "jedan na jedan" da moram da stignem nekog, a ne mogu... Nadam se samo da ništa nije ozbiljno", zaključio je Savić.

U narednom kolu Lige Evrope 2. novembra fudbaleri Crvene zvezde gostuju Arsenalu na londonskom Emirejtsu.

Foto: Tanjug

#Crvena Zvezda

#FK Arsenal

#Sreća

#Vujadin Savić

'