AKTUELNO

Kvote na pobede Gordog albiona i Risova nigde na svetu neće da budu tako velike kao u Mozzartu.

Želite li da odete besplatno u Katar na meč Brazila i Srbije? Možete, ukoliko pobedite u dnevnoj nagradnoj igri Mozzarta "Pogodi najveću kvotu". Konkurencija je žestoka, pa su bukmejkeri pronašli način da vam pomognu.

Na dva tima koji igraju ovog ponedeljka kvota će u svakom momentu da bude najveća na planeti. Konkretno, u pitanju su kec na Englesku protiv Nemačke, kao i jedinica na meču Makedonije i Bugarske. Ako nam ne verujete, proverite, do početka tih mečeva kvote na pobede Gordog albiona i Risova će da budu u Mozzartu najveće na svetu.

ENGLESKA - NEMAČKA (PONEDELJAK, 20.45), KEC 2,55

Gledajući tabelu Grupe 3 divizije A Lige nacija, malo ko veruje svojim očima. Engleska je pre poslednjeg kola zakucana za dno i sledeće izdanje ovog takmičenja provešće u nižem rangu. Na početni poraz u Ligi nacija u Mađarskoj (0:1) nadovezali su se remiji u Nemačkoj (1:1) i sa Italijom (0:0). To nije bilo najgore jer se dogodio domaći debakl sa Mađarskom (0:4). U petak je Gordi albion porazom u Italiji i zvanično cementiran za poslednje mesto. S druge strane, Nemačka je nedavno prekinula niz od 13 mečeva bez poraza kada je izgubila na svom terenu od Mađarske (0:1), lidera Grupe 3. Prethodno su Panceri u Ligi nacija zabeležili tri remija zaredom i završili junsku misiju velikom pobedom nad Italijom (5:2).

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

MAKEDONIJA - BUGARSKA (PONEDELJAK, 20.45), KEC 1,95

Makedonija je donedavno imala šansu da se plasira u diviziju B Lige nacija, ali ju je izgubila porazom u Gruziji. Posle istorijskog učešća na Evropskom prvenstvu Risovi nisu uspeli da se dokopaju Mundijala, a u Ligi nacija nisu blistali. Dva poraza od Gruzije nisu bila očekivana, pobede protiv Gibraltara su se podrazumevale, a remi u Bugarskoj (1:1) dodatno je odmogao. Bugari su u petak konačno pokazali da nisu zaboravili da igraju fudbal. Posle osam duela bez pobede, konačno su na svom terenu deklasirali Gibraltar (5:1). Pre toga su osvojili samo tri boda iz tri remija, a izgubili su od Gruzije (2:5) na svom stadionu. Očigledno da je novi selektor Mladen Krstajić bio zadovoljan posle prvog meča, ali sada ima ravnopravnijeg protivnika.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Autor: