AKTUELNO

Mlade talente koji vredno treniraju na terenima iza juga Marakane predstojećeg vikenda očekuje ukupno osam mečeva, prijateljsku utakmicu omladinaca protiv Ole-a, imaćete priliku da ispratite u direktnom prenosu na Zvezda TV-u, kao i na istoimenom Jutjub kanalu.

Juniori Crvene zvezde su u prethodnom kolu na terenima iza juga Marakane remizirali sa ekipom Čukaričkog rezultatom 2:2, a ovog vikenda, tačnije u nedelju od 11 časova će na terenima crveno-bele Omladinske škole dočekati Ole u prijateljskoj utakmici. S obzirom da je reprezentativna pauza u toku, crveno-beli će biti oslabljeni izostankom čak sedmorice fudbalera, a to su: Jovan Miladinović, Kosta Nedeljković, Ognjen Mimović, Stefan Leković, Aleksej Vukičević, Mateja Radonjić i David Ivić. Utakmicu naših juniora možete pogledati u direktnom prenosu na Zvezda TV-u, kao i na istorimenom Jutjub kanalu.

Mlađi omladinci našeg razvojnog tima Grafičara će u suboru od 14 časova gostovati Ole-u, u okviru petog kola nacionalnog šampionata. Popularni Grafosi su u prethodnom kolu poraženi od Brodarca rezultatom 0:1, a protiv Ole-a će pokušati da se vrate na pobednički kolosek i upišu nove bodove.

Selekcija mlađih kadeta Crvene zvezde će u nedelju od 16 časova i 30 minuta gostovati ekipi IMT-a, u okviru sedmog kola šampionata. Izabranici Milorada Vilotića su u prethodnom kolu na terenima iza juga Marakane savladali ekipu Rada rezultatom 1:0. Crveno-beli trenutno zauzimaju sedmu poziciju na tabeli sa devet osvojenih bodova uz gol razliku 13:0 i tri utakmice manje od ostalih timova.

Foto: Pixabay.com

Mlađi kadeti Grafičara će u subotu od 17 časova na gostujućem terenu odmeriti snage sa ekipom Zemuna, u okviru sedmog kola prvenstva. Izabranici Telmana Papadopulosa su u prethodnom kolu remizirali sa ekipom Teleoptika rezultatom 2:2, te zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli sa 11 osvojenih bodova.

Pionirska selekcija Crvene zvezde koju sa klupe predvodi Marko Petrović će u subotu od 12 časova gostovati ekipi Teleoptika, u okviru petog kola šampionata. Crveno-beli su u prethodnom kolu bili bolji od Voždovca rezultatom 6:0 i zauzimaju treću poziciju sa tri pobede iz isto toliko odigranih mečeva, uz gol razliku 16:1.

Pioniri Grafičara će gostovati ekipi 011 u subotu od 16 časova, u okviru petog kola prvenstva. Izabranici Bojana Maćešića su u prethodnom kolu savladali Brodarac ubedljivim rezultatom 4:0 i trenutno zauzimaju drugu poziciju sa 10 osvojenih bodova.

Mlađi pioniri Crvene zvezde će u subotu od 11 časova na terenima iza juga Marakane dočekati ekipu OFK Beograda, u okviru četvrtog kola šamionata. Dečaći koje sa klupe predvodi Milan Savković su do sada zabeležili dve pobede uz impozantnu gol razliku 9:0 i sa uzakmicom manje zauzimaju prvo mesto na tabeli.

Selekcija mlađih pionira Grafičara će u nedelju od 10 časova gostovati večitom rivalu, u okviru četvrtog kola prvenstva. Izabranici Đorđa Ćirkovića su do sada zabeležili maksimalan učinak, pa nakon tri odigrane utakmice sa devet osvojenih bodova zauzimaju prvo mesto na tabeli.

RASPORED UTAKMICA:

Subota, 11 časova, mlađi pioniri - Crvena zvezda - OFK Beograd

Subota, 12 časova, pioniri - Teleoptik - Crvena zvezda

Subota, 14 časova, mlađi omladinci - Ole - Grafičar

Subota, 16 časova, pioniri - 011 - Grafičar

Subota, 17 časova, mlađi kadeti - Zemun - Grafičar

Nedelja, 10 časova, mlađi pioniri - Partizan - Grafičar

Nedelja, 11 časova, omladinci - Crvena zvezda - Ole (prijateljska utakmica) ZVEZDA TV

Nedelja, 16 časova i 30 minuta, mlađi kadeti - IMT - Crvena zvezda

#FK Crvena Zvezda

#Utakmice

#fudbal

#omladinci

#raspored

#vikend