AKTUELNO

Gudelj neće pomoći Orlovima protiv Švedske i Norveške

Kao i Švedska, tako i fudbalska reprezentacija Srbije ima određenih problema sa povredama pred međusobni duel ove dve selekcije u Ligi nacija!

To je javnosti otkrio selektor Orlova Dragan Stojković Piksi koji je potvrdio da je vezista Sevilje Nemanja Gudelj već napustio kamp nacionalnog tima.

- Nemanja Gudelj je otišao kući, a ima i što se tiče zdravstvenih stvari, koje mi kao treneri moramo da prihvatimo. Videćemo, radi se o trojici igrača, da vidimo kako će spavati i kako će se probuditi. Ali to su problemi koji se dešavaju, ali za prosutim mlekom ne treba nikad plakati. Jedan ne možde, drugi može - rekao je Piksi koji se osvrnuo na sastav:

Nemam dilemu oko tima, samo ne mogu da kažem. Pre tri dana je stvorena slika i to je tako. Svaki dan se samo potvrđuje to neko razmišljanje. Nemamo Milenkovića zbog povrede, ali igramo sa trojicom pozadi, pa neko mora da igra. Nećemo ostaviti prazno mesto, a ko će biti, to ćete videti sutra. Srbija će izaći sa timom za koji smatram da može iznese teret i izazov, koji se zove Švedska. Ko god bude bio pozadi, nemam dilemu da će odigrati vrhunski i onako kako se očekuje.