AKTUELNO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković boravio je prethodnog vikenda u Rimu gde je pratio utakmicu šestog kola Serije A između Lacija i Verone (2:0), saopštio je Fudbalski savez Srbije (FSS).

Stojković je pratio igre trojice srpskih reprezentativaca Sergeja Milinković-Savića u dresu Lacija, kao i Darka Lazovića i Ivana Ilića iz ekipe Verone.

U saopštenju FS S se navodi da je selektor Srbije imao prijateljske i srdačne razgovore sa uglednim i uvaženim ljudima iz sveta fudbala među kojima su predsednik Lacija Klaudio Lotito i sportski direktor rimsko kluba Igli Tare.

Stojković je bio u društvu svog pomoćnika Bratislava Živkovića sa kojim je nedavno gledao utakmice u Firenci (Fiorentina - Kremoneze) i u Milanu (Milan - Udineze).

Stojković i Živković su posle meča prošetali Rimom sa Sergejom Milinković-Savićem. Kasnije su bili i na večeri, a zbog klupskih obaveza Lazović i Ilić nisu bili u mogućnosti da im se pridruže.

Selektor Srbije će uskoro otići u Torino da isprati još petoricu reprezentativaca. Za Juventus igraju Filip Kostić i Dušan Vlahović, a za Torino nastupaju Saša Lukić, Vanja Milinković-Savić i Nemanja Radonjić.

Srbija će 24. septembra u Beogradu igrati protiv Švedske u Ligi nacija, a tri dana kasnije naša selekcija će gostovati Norveškoj u Oslu.

#Dragan Stojković