AKTUELNO

Derbi kola u Novom Pazaru je posle velike drame pobedom gostiju, u utakmici u kojoj je sve prštalo na terenu. Velika šteta što nije bilo publike, jer bi stadion sigurno bio pun. Na kraju su se radovali gosti iz Beograda: Novi Pazar - Crvena zvezda 1:2 (1:1).

Ključni momenat se dogodio u finišu susreta, u 88. minutu, kada je posle dubinske lopte Kange, pred golom domaćih najproisebniji bio Pešić i praktično loptu ugurao u mrežu!

Serija neuspeha crveno-belih sa novim trenerom Milošem Milojevićem je prekinuta u Novom Pazaru posle kiksa protiv TSC-a, poraza od Monaka u Beogradu u Ligi Evrope, a novi težak ispit sledi već u četvrtak, na gostovanju prvaku Turske Trabzonu.

Odlično prvo poluvreme u derbiju 11. kola Superlige Srbije. Odmah na početku utakmice hladan tuš za crveno-bele, jer je domaćin poveo golom kapitena Lončara, koji je zatresao mrežu odličnim udarcem sa ivice šesnaesterca. Fudbaleri prvaka Srbije dugo nisu mogli da se oporave od početnog šoka, ali su vremeno pojačavali inicijativu, da bi do izjednačenja došli u 34. minutu, kada je posle centrašuta Bena, Rodić glavaom savladao golmana Kljajića, koji je mogao bolje da reaguje. Ubrzo je i Bukari pogodio stativu.