AKTUELNO

Crveno-beli u četvrtak od 21.00 igraju protiv Monaka u Beogradu.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je danas da "crveno-bele" očekuje kvalitetna utakmica protiv Monaka u prvom kolu grupe H Lige Evropa.

- Moćni su i dominantni fizički, a to su pokazali i protiv Pari Sen Žermena. Međutim, oni nisu vanzemaljci. Monako imaju problema protiv ekipa gde su dominantni. Uz disciplinu i našu igru možemo da napravimo rezultat. Poštujemo Monako, ali ne pobeđuje uvek bolji na papiru. Ovde su padali veći klubovi od Monaka, ali nam je potreban potpuni fokus - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Šampion Srbije je poslednja dva meča u Superligi Srbije protiv Partizana i TSC-a odigrao 1:1.

- Nisam zadovoljan kada ne dobijemo utakmice, ali igra nije bila slaba. Imali smo 27 udaraca protiv TSC-a. Ne opravdavam sebe, ali otkad je 1:1 sa Partizanom neuspeh? Naš najvevji rival se opredeli za defanzivnu orijentaciju na svom terenu. Pobede nas guraju dalje, svesni smo toga, ali ne treba da nam bude presing. Razmiddljamo samo o Monaku, arhivirali smo TSC - dodao je trener Crvene zvezde.

Utakmica će biti odigrana sutra od 21 čas na stadionu Crvene zvezde. U isto vreme u Budimpešti će igrati Ferencvaroš i Trabzon.

#FK Crvena Zvezda

#Miloš Milojević

#marakana