AKTUELNO

Crvena zvezda je završila letnji prelazni rok i neće angažovati nova pojačanja - sem u stručnom štabu. Tako je danas na konferenciji za medije Miloš Milojević potvrdio da će ubuduće uz njega na klupi sedeti i "sveži penzioner" Vujadin Savić, nekadašnji kapiten Crvene zvezde.

Savić, sin legendarnog Dušana Savića, ponikao je u Zvezdi i debitovao za prvi tim još davne 2007. godine, da bi posle "lutanja" u inostranstvu (Bordo, Drezden, Votford, Šerif...), stigao opet u Crvenu zvezdu sa kojom je stigao i do grupne faze Lige šampiona, igravši u najboljoj formi u karijeri. Potom je otišao na Kipar, kratko je bio na pozajmici u Olimpiji, a u međuvremenu je odlučio da "svira kraj" igračkoj karijeri.

"Prvi pomoćnik biće Poja Asbagi, bivši selektor U21 Švedske, Geteborga... Priključilči smo Vujadina Savića u stručni štab kao trenera početnika koji će nama pomoći u nekim stvarima, a i mi njemu da se razvija u tom pravcu", rekao je Miloš Milojević i poručio da nije istina da se stručni štab "pravi sporije nego inače".

Potvrdio je trener Crvene zvezde da dobija još jedno pojačanje u timu, a to će biti novi kondicioni trener pošto nema ko nije primetio da se tim nije dobro spremio tokom leta i zbog toga je bilo mnogo padova u igri.

"Imamo i rešenje za fitnes trenera, ali ne može to usred sezone tako lako. Ne bih o njegovom imenu dok sve ne bude na mestu", ostao je misteriozan Milojević pošto deluje da su pregovori u toku, pa čak ne bi bilo iznenađenje da Crvena zvezda i plati obeštećenje za novog kondicionog trenera.

Miloš Milojević je na konferenciji za medije pred meč sa Monakom u Ligi Evrope (četvrtak, 21.00) poručio i da su na "Marakani" padali i veći klubovi, kao i da ne bi bio zadovoljan remijem.