AKTUELNO

Zvezda PSŽ-a Kilijan Mbape konstantno stalno izaziva pažnju francuske javnosti!

Kilijan Mbape je pažnju javnosti privukao svojim velikim talentom i uspesima na brojnim utakmicama, a sada su se pojavile vesti i o njegovom privatnom životu.

Foto: Tanjug AP/Robert Ghement/Pool via AP

Kako pišu francuski i italijanski mediji, fudbaler Kilijan Mbape već nekoliko meseci uživa u vezi sa poznatom manekenkom Ines Rau.

Nakon što je raskinuo vezu sa glumicom Emom Smet, fudbaler je otpočeo svoju romansu sa Ines koja, prema pisanju medija, traje već nekoliko meseci.

Mladi fudbaler ima 23 godine, dok njegova transrodna izabranica Ines Rau ima 32 i ovaj par je već viđen na Festivalu u Kanu, odnosno Ines je tad fotografisana na fudbalerovoj jahti. Ni jedno ni drugo se nisu oglašavali povodom ovoga.

Pre veze sa mladim fudbalerom, Ines je nekoliko godina bila u emotivnoj vezi sa glumcem Stivom Žentisom.

Ines Rau rođena je u Parizu u muslimankoj porodici, od oca migranta iz Alžira i majke francusko-marokanskog porekla. Zarobljena u telu muškarca, sa 16 godina je odlučila da promeni pol i živi kao žena.

Do 24. godine života nije otkrivala svoj identitet. Niko nije znao da je transrodna osoba i da je do tinejdžerskog uzrasta živela kao muškarac.

Ines Rau počela je da pleše za di-džejeve na Ibici, kada se sprijateljila sa Dejvidom Getom. Godine 2013, sa 23 godine, prvi put je pozirala gola sa Tajsonom Bekfordom za objavljivanje u OOB, francuskom luksuznom časopisu.

Svetu mode je i te kako poznata. Sarađuje s brojnim brendovima među kojima je i "Plejboj" za koji je pozirala potpuno naga pre nekoliko godina.

Autor: Pink.rs