AKTUELNO

Sada već bivši šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković, nakon nepozive ostavke koja je mnoge iznenadila, došao je na "Marakanu" kako bi poželeo sreću svom nasledniku Milošu Milojeviću, koji mu je svojevremeno bio pomoćnik u našim najtrofejnijem klubu

Stanković je podneo ostavku posle eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Makabija, a umesto njega odmah je promovisan mladi strateg Miloš Milojević, koga su na početku sezone navijači prvaka Švedske Malmea oterali iz kluba posle bolne eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona od litvanskog Žalgirisa.

Stanković je prvi "okrenuo" bivšeg saradnika Milojevića kako bi mu rekao da je njegovo mesto upražnjeno i da ga čeka na "Marakani", a u ponedeljak je na Instagram profilu Crvene zvezde isplivala fotografija kojom se nastavlja lepa tradicija...

Stanković je došao da podrži svog naslednika Miloša Milojevića, baš kao što je to uradio i Vladan Milojević pošto mu je "ustupio" mesto na stadionu "Rajko Mitić". Vladan Milojević je napustio Crvenu zvezdu u decembru 2019. godine i ostavio je tada lepu prednost Stankoviću u odnosu na Partizan, kao što je to sada učinio i sam Dejan Stanković.

"Zvezdaši, mirno spavajte!", poručili su i tada i sada iz Crvene zvezde, pošto se zaista retko viđa da bivši trener pozdravi novog i poželi mu sreću u radu.