AKTUELNO

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izjavio je da će uskoro objaviti istinu o svom statusu u klubu sa "Old traforda", prenose britanski mediji.

Ronaldo tvrdi da su mediji u prethodnih nekoliko meseci širili neistine o njemu.

"Saznaćete istinu u intervjuu koji ću dati za nekoliko nedelja. Tamo ću reći sve. Mediji govore laži. Imam svesku u koju poslednjih meseci sakupljam dokaze o tome. Od 100 vesti koje sam video, samo je u pet bilo tačnih tvrdnji. Možete li to da zamislite", napisao je Ronaldo na Instagramu.

Ronaldo (37) se 2021. godine vratio u Mančester junajted, ali prošle sezone nije osvojio nijedan trofej sa klubom sa "Old traforda".

"Crveni đavoli" su prošle sezone osvojili šesto mesto na tabeli Premijer lige, a portugalski fudbaler je bio nezadovoljan transfer politikom engleskog kluba.

Britanski mediji su objavili da Ronaldo planira da napusti Mančester junajted, pošto navodno želi da igra u klubu, koji će nastupiti u Ligi šampiona. On je propustio jedan deo priprema kluba sa "Old traforda", koji je sa dva poraza startovao u novoj sezoni Premijer lige.

#Kristijano Ronaldo