AKTUELNO

Tokom bogate karijere, Predrag Mijatović je preturio svašta preko glave, a pored znanja na terenu, ostao je poznat i kao čovek čije su izjave i ponašanje često odskakali od ukalupljenog mišljenja o fudbalerima.

Legendarni fudbaler Predrag Mijatović, koji je u svojoj bogatoj karijeri nastupao za Partizan, Valensiju i Real Madrid, oduvek je bio interesantan domaćoj i stranoj javnosti.

Sa kraljevskim klubom je kao igrač postao prvak Evrope, a dobio je priliku da ga vodi i kao sportski direktor.

Tokom bogate karijere, Predrag Mijatović je preturio svašta preko glave, a pored znanja na terenu, ostao je poznat i kao čovek čije su izjave i ponašanje često odskakali od ukalupljenog mišljenja o fudbalerima.

Mijatović je tokom karijere važio za fudbalera plemenitog kova, a mi vam otkrivamo neke detalje iz njegovog ljubavnog života.

Foto: Wikipedia.org/Мельников Александр/ANDREJ NIHIL

Početkom devedesetih godina prošlog veka Peđa je započeo ljubavnu vezu sa manekenkom i modelom Elenom Karić. Na kioscima nije bilo tabloida koji nisu pisali o njihovoj vezi.

Najstarija ćerka Verice Rakočević, još dok je bila u tinejdžerkim godinama uživala je status fatalne devojke pred čijim vratima su udvarači čekali u redu. Ipak, njeno srce osvojio je markantni Podgoričanin Predrag Mijatović, koji je tada iz Budućnosti prešao u Partizan.

Foto: Instagram.com/elena.karamankaric

Bili su mladi kada su se venčali. Elena je imala samo 18 godina, Peđa 21 godinu. Zajednički život započeli su u Valensiji, gde je Peđa nastupao i gde su ostali do kraja braka.

Razveli su se 2001. godine, na opšte iznenađenje, jer su mnogi verovali da je njihova ljubav „do kraja sveta i veka”.

Iz braka sa Elenom Peđa je imao dva sina Luku i Andreja, koji je bio rođen sa cerebralnom paralizom i preminuo u 14. godini.

Elena se kasnije udavala još dva puta, ali nije imala previše sreće sa izborom životnih saputnika.

Nakon kraha braka sa Elenom, Peđa se skrasio pored još jedne manekenke Anete Milićević.

Foto: Instagram.com

Peđa i Aneta zavoleli su se pre više od 20 godina. Njihovu vezu su 2000. godine krunisali građanskim brakom, a nekoliko godina kasnije su se zakleli na večnu ljubav pred Bogom. Peđa je u braku sa Anetom dobio ćerke Nađu (22), Ninu (20) i Lolu (18).

Nekadašnja manekenka, danas dizajnerka eneterijera, bila mu je vetar u leđa tokom karijere, ali i oslonac i kompas kada se nalazio u naizgled, bezizlaznim situacijama. Kada mu je pre više od deset godina preminuo sin Andrej, kog je pored prvenca Luke (29) dobio u braku sa Elenom, Aneta je sve uradila kako bi mu zalečila rane, a bol koju je osećao ublažila. Njegova smrt nanela je neprolaznu bol porodici.

Peđa ističe da veliko srce koje ima Aneta, da je to ono pravo što održava njihov brak skladnim. Bez obzira što su dugo u braku, njih dvoje se osećaju kao da su na početku veze.

Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje. Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila - pričao je ranije za “Stori” Peđa, pa dodao:
Među nama nije uvek sve idealno jer ja umem da budem jako težak čovek. Bez obzira na to, Aneta je pronašla način da naš brak funkcioniše. Kao i svaki drugi par, umemo da se posvađamo, što je i normalno, ali vodimo se izrekom: “Ko se ljuti, taj se voli”. Znate, kada su supružnici privrženi jedno drugome, poštuju se, a pre svega razumeju se, sve može da se prevaziđe.

Autor: Pink.rs

#Elena Karaman

#Peđa Mijatović