AKTUELNO

Svet je nedavno potresla vest da je sin Kristijana Ronalda preminuo na porođaju. Od blizanaca koje je nosila Georgina Rodrigez, samo je devojčica preživela, a Ronaldo i Georgina su odlučili da joj daju ime Bela Esmeralda.

Beba je rođena 18. aprila, a Georgina je na svom profilu na Instagramu otkrila ime tako što je objavila seriju dirljivih fotografija uspavane bebe.

Foto: Instagram.com/cristiano

Ovo je Kristijanu Ronaldu peto dete, pošto je prethodno od surogat majke dobio sina Kristijana Ronalda Mlađeg, potom i blizance Evu Mariju dos Santos i Matea takođe od surogat majke.

Prvo dete sa Georginom dobio je u novembru 2017. godine, kada je rođena Alana Martina.

Nova beba donela je sjaj u Ronaldovu porodicu, kako je i on sam objavio na Instagramu, nakon što je proživeo težak momenat jer jedna beba nije preživela porođaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ime Esmeralde poznato je ljudima u Srbiji pre svega zbog čuvene španske serije iz devedesetih koja se emitovala na TV Pink, a koja je prekinuta sa prikazivanjem 24. marta 1999. godine kada je počelo NATO bombardovanje. U ovoj seriji se glavna glumica zvala identično, a koju je glumila Letisija Kalderon.

Foto: TV Pink Printscreen