AKTUELNO

Fudbaleri Partizana u drugom kolu plej-ofa šampionata Srbije na stadionu u Humskoj ulici savladali Čukarički rezultatom 3:1

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Čukaričkog sa 3:1, u utakmici drugog kola plej-ofa Super lige Srbije.

Golove za crno-bele postigli su Bibras Natho u 20. minutu sa penala, Igor Vujačić u 49. i Rikardo Gomeš u 52. minutu, dok je strelac jedinog pogotka za Čukarički bio Stefan Kovač u 61. minutu.

Posle dva vezana remija, Partizan je upisao 26. pobedu od početka šampionata i drugi je na tabeli sa 83 boda, odnosno ima dva manje od prvoplasirane Crvene zvezde. Ekipa sa Banovog brda je treći tim lige sa 54 osvojena boda.

Foto: Beta/Branislav Božić

Izabranici Aleksandra Stanojevića su posle prvog poluvremena imali prednost od 1:0, pogotkom Natha sa "bele" tačke. Prethodno je rukom u kaznenom prostoru igrao Uroš Drezgić.

Crno-beli su pitanje pobednika na ovom meču rešili na početku drugog poluvremena, golovima u 49. i 52. minutu.

Prvo se Vujačić najbolje snašao u kaznenom prostoru posle centaršuta Natha i greške jednog igrača Čukaričkog, a potom je Izraelac lepo proigrao Rikarda kojem nije bilo teško da savlada Novaka Mićovića sa petnaestak metara.

Konačan rezultat postavio je Kovač u 61. minutu, iskoristivši grešku Siniše Saničanina.

Fudbaleri Partizana će u narednom kolu plej-ofa dočekati TSC, dok će Čukarički gostovati Crvenoj zvezdi