AKTUELNO

Navijači FK Vojvodina pokušali su da se sukobe sa glavnim rukovodiocima kluba Dušanom Mijićem i Dragoslavom Vukovićem posle ubedljivog poraza od Spartaka (5:0) na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Kako prenosi novosadski Dnevnik, incident je sprečen intervencijom policijskog odreda specijalaca koji su ispred lože na zapadnoj tribini upostavili red nakon što su pojedini navijači krenuli da se obračunaju sa predsednikom kluba i Nadžornog odbora.

Milić i Vuković bili su na meti kritika, sa tribina se orilo "Uprava napolje" baš posle trećeg gola gostujućeg tima, a situacija je bila više nego neprijatna za čelnike Vojvodine.

NOKAUT ZA PAMĆENJE! Mejveder do 50. pobede u karijeri BEZ PORAZA

- Posle ovog sramnog poraza pravo gledalaca je da izraze nezadovoljstvo. Kupili su ulaznice i time stekli mogućnost da negoduju, ali ne shvatam pojedince koji su se zaletali ka loži i pitam se šta bi bilo da ne postoji ona ograda koja deli deo od onog gde su smešteni ostali gledaoci i navijači. Porazi se u sportu dešavaju, ali ovo nije bio način za civilizovanu komunikaciju. Činimo sve da klub izvučemo iz raspada i zato ne prihvatam način na koji su pojedinci reagovali - rekao je Mijić.

Ovakav ispad navijača Vojvodine je drugi u samo mesec i po dana jer su posle eliminacije od Ružomberoka u kvalifikacijama u Ligi Evrope u Slovačkoj ušli u svlačionicu i fizički napali fudbalera Nikolu Trujića koji je kasnije iz tog razloga napustio klub.

#Navijači

#Vojvodina

'