AKTUELNO

Partizanova misija u Pragu je uspela, crno-beli nose pobedu sa "Letne" u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Konferencije, pa će revanš u Humskoj sada čekati sa mnogo optimizma, očekivanja i nade u plasman u narednu rundu.

Čehe je matirao Menig posle strpljive i borbene igre dotad, iskoristio je brzonogi ofanzivac dodavanje Zdjelara i rešio utakmicu - lobom.

- Zadovoljni smo. Iza nas je tvrda i teška utakmica, takmičarska, mada možda ne baš lepa za oko. Rival je brz i kvalitetan, ali smo mu dobro parirali - izjavio je odmah posle meča trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Video je strateg crno-belih gde je "škripalo" u prvom delu, napravio je klučnu promenu sa Jevtovićem umesto Natha, što je donelo čvrstinu i jači otpor opasnim Česima.

- Rival je fizički snažniji i trebala nam je snaga koju smo dobili ulaskom Jevtovića - kazao je šef stručnog štaba crno-belih i osvrnuo se na naredne obaveze:

- Idemo utakmicu po utakmicu, imamo još mnogo da igramo, a za dva i po dana nas očekuje već duel sa Radničkim iz Kragujevca.