AKTUELNO

Jedan od najplaćenijih i najboljih fudbalera na svetu, Kristijano Ronaldo živi u ogromnoj vili s raskošnim dvorištem, nekoliko bazena i teretanom.

Bogatstvo svetski proslavljenog fudbalera Kristijana Ronalda (31) po ugovoru koji je 2016. godine potpisao sa Real Madridom i koji će trajati do 2021. godine iznosi 410.000 evra na nedeljnom nivou.

Ovaj iznos rezultirao je time da Ronaldo nema samo nekoliko velelepnih vila u kojim živi njegova brojna familija, već i muzej "CR7" koji je 2013. godine otvorio u rodnoj Madeiri u Portugalu, gde je, između ostalog, izloženo njegovih 140 trofeja i tri Zlatne lopte koje osvojio kao najbolji strelac na svetu.

Ipak, Kristijanov dom u kom trenutno živi sa nevenčanom suprugom Georginom Rodrigez, sa kojom će za tri meseca dobiti bebu, svojim blizancima Evom i Mateom, kao i sinom Kristijanom Ronaldom Juniorom smeštena je u La Finki kraj Madrida i vredna je sedam miliona evra. U ovoj vili Ronaldo drži samo nekoliko zlatih kopački koje je osvojio tokom karijere, kao i nekolicinu trofeja.

Zbog sjaja i svoje gracioznosti, Ronaldo često otkriva kako izgleda unutrašnjost njegove vile u kojoj je najveća kuhinja u sivoj boji, dok su hodnici obloženi drvenim zidovima. A spoljašnjojst, odnosno dvorište, prostire se na nekoliko ari i raspolaže sa nekoliko bazena, dok ogromnu površinu prekriva zelenilo. Napolju je smeštena čak i natkrivena terasa sa ugaonim garniturama.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još:

KAKVA FOTOŠOPČINA: Htela je da reklamira donji veš, ali su je svi napali zbog ovoga! (FOTO)

Ronaldova vila raspolaže i ogromnom garažom, gde je smešten čitav vozni pak, dok se u donjem delu kuće nalazi i teretana opremljena najnovijim spravama što fudbaleru omogućava da neprestano bude u savršenoj formi.

Autor: Pink.rs

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo

'