AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević produžio je ugovor sa klubom na još dve i po godine, saopštio je beogradski klub.

"Produžili smo saradnju, idemo zajedno u tom nekom periodu. Nadam se da će sve biti kako treba, i eto presrećan sam i zadovoljan sam naravno. Dobro smo saradjivali, išlo je sve u dobrom pravcu, tako da smo produžili saradnju", rekao je Stanojević, preneo je klub.

Stanojević je drugi mandat na klupi Partizana počeo u septembru 2020. godine, a crno-beli nakon polusezone u Super ligi Srbije zauzimaju prvo mesto sa pet bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Generalni direktor kluba Miloš Vazura dodao je da je veoma zadovoljan nakon produžetka ugovora sa Stanojevićem.

"Postojale su razne spekulacije da odlazi na kraju sezone, da ne znam o čemu se sve to radi. Sale Stanojević je pre svega veliki navijač Partizana. Dogovor oko produžetka ugovora je trajao dva-tri minuta. Njegova želja se nije dovodila u pitanje. Idemo ka tom cilju da osvojimo titulu, da je vratimo u Humsku. Da nastavimo borbu u Evropi i da se borimo da osvojimo Kup", rekao je Vazura.

Partizan će danas početi sa pripremama pred početak drugog dela sezone, a drugi deo priprema bi trebalo da počne 23. januara.

"Sad čekamo zbog kovid situacije, da vidimo gde ćemo ići, u kom pravcu će se sve ovo dešavati, tako da radimo ovih dana na tome i znaćemo sve sigurno u naredna dva - tri dana", zaključio je Stanojević.