AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde se odlučili da ne promene svoj termin odigravanja utakmice, te će u ponedeljak, 13. decembra, ugostiti Radnik iz Surdulice. Povodom ovog meča, Dejan Stanković je održao i konferenciju za medije gde je govorio o mnogim stvarima.

Trener Zvezde istakao je pred meč da je mnogo lakše sada kada su se vratili sa "pobedom" iz Portugalije, gde su odigrali 1:1 sa Bragom, ali su svakako završili na prvom mestu u grupi Lige Evrope.

- Pobede su penicilin za sve, brže prolazi umor, lakše se prebrode napori, a tako će biti i sad. Momci su dobro, vratili smo se iz Portugala, odmorili, trenirali. Smatram da su igrači spremni. Ne mislimo o umoru, jednostavno smo svesni šta je naš cilj - izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde.

Istakao je Stanković i da je ovo težak period u sezoni, ali da će dati sve od sebe da ih to ne sputa.

On je prokomentarisao i činjenicu da će protiv Radnika jubilarni 100. put sedeti na klupi Zvezde.

- Lepe i važne dve godine, kako za mene, tako i za klub, 100. takmica, kao da je prva. Sa istim žarom, voljom, koncentracijom ulazim u svaku utakmicu, sa puno emocija. Lep put, 100. utakmica na klupi, ali gledamo da to slavlje ostavimo za kasnije jubileje.

- Imamo zacrtan cilj ovog meseca, u 28 dana devet utakmica, na veoma dobrom smo putu da ostvarimo ono što smo dogovorili, a to je da pobedimo sve. Utakmica protiv Brage i prolaz u osminu finala, svrstao bih u pobedu i to veliku.

- Tu su još dve prvenstvene utakmice, videcemo šta i kako će nam vreme dozvoliti, ali smo spremni da igramo - poručio je Stanković i dodao da pristup mra da bude drugačiji od meča u Surdulici kada je Radnik slavio.

Podsetimo, utakmica između Zvezde i Radnika igra se u ponedeljak od 18 sati, a ulaz na stadion "Rajko Mitić" biće besplatan, uz navijački šal.