AKTUELNO

Kako pišu mediji u Gani, drugo pojačanje Crvene zvezde u januarskom prelaznom roku će biti i vezista Ibrahim Mustafa (21).

Sve je spremno novo pojačanje Crvene zvezde! Srpski šampion je Afrikanca doveo pre dve godine iz kluba Eurafrika iz Gane, a trenirao je sa omladincima kod tadašnjeg trenera Slavoljuba Đorđevića!

Nije tada dobio šansu, ali je nekoliko nedelja proveo u omladincima Grafičara! Zadovoljio je  snagom i brzinom, ali to je bilo sve!

Nakon toga je otišao na pozajmicu u Zlatibor, gde je ušao sa klupe u pet mečeva, a prošle zime je pozajmljen drugoligašu Radničkom iz Sremske Mitrovice! U drugom delu prošle sezone se izborio za mesto u timu, dao nekoliko golova, a onda zablistao u ovoj sezoni Prve lige Srbije!

Dao je sedam golova i upisao pet asistencija na 19 mečeva u dosadašnjem delu sezone, u nekoliko navrata je bio u idealnom timu kola i prema pisanju medija iz Gane, zaslužio poziv da se vrati na Marakanu.

Dakle, on bi od 15. januara trebalo da trenira sa prvotimcima crveno-belih, da prođe pripreme i da se bori za mesto u timu.