AKTUELNO

Fudbaleri Partizana u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope igraće protiv mađarskog Videotona, dok će rival Crvenoj zvezda biti ruski Krasnodar, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

I Partizan i Zvezda trebalo bi da budu domaćini u prvom meču.

Zanimljivo, crno-beli će se sastati protiv ekipe koju predvodi doskorašnji trener crno-belih Marko Nikolić i za koju igraju Danko Lazović i Marko Šćepović, a crveno-beli protiv tima čiji član je odnedavno MIhailo Ristić.

Foto: Tanjug AP

Partizan će odmeriti snage sa timom koji trenira njegov bivši trener Marko Nikolić, a za koji igraju takođe nekadašnji fudbaleri crno-belih Danko Lazović i Marko Šćepović!

Mogući rivali srpskom prvaku bili su Videoton (Mađarska), Šerif (Moldavija), AEK Larnaka (Kipar), Utreht (Holandija), Domžale (Slovenija), Estersund (Švedska), a žreb mu je dodelio ekipu iz Mađarske.

Crvena zvezda će imati teži put do grupne faze Lige Evrope. Crveno-beli su za protivnika dobili ruski Krasnodar, koji je bio nosilac na žrebu.

Još kada su sužene grupe potencijalnih rivala, bilo je jasno da klub sa "Marakane" čeka težak posao, jer su mogući protivnici bili Milan (Italija), Dinamo Kijev (Ukranija), Krasnodar (Rusija), Briž (Belgija) i Austrija.

Mečevi plej-ofa za plasman u Ligu Evrope na programu su 17. i 24. avgusta.

#Crvena Zvezda

#FK Partizan

#UEFA

'