AKTUELNO

"Neophodno je vakcinisati se, to vam spašava život", poručio je Mihajlović.

Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović primio je danas treću dozu vakcine protiv virusa korona i tom prilikom je otkrio kako je u prethodnom periodu imao tužnih momenata.

Mihajlović je otkrio da je pre dva dana izgubio prijatelja koiji je bio veliki antivakser.

"Neophodno je vakcinisati se, to vam spašava život. Imao sam transplataciju, dobio sam treću dozu i sada sam dobro. Nažalost, prekjuče u Srbiji je preminuo moj prijatelj od 56 godina. Nije hteo da se vakciniše, otišao je u bolnicu i umro", izjavio je popularni Miha.

Kasnije danas otkriveno je na koga je mislio srpski trener. U pitanju je otac poznatog fudbalera Stefana Đorđevića, koji je svojevremeno igrao i za Crvenu zvezdu, a trenutno je igrač Vojvodine. On je na svom Instagram nalogu objavio tužnu vest.

- Da te volim najviše na svetu malo je reći, bio si i ostaćeš najbolji Taja. Najponosniji tvoj Stefke - napisao je on uz zajedničku fotografiju.

Foto: Printscreen YouTube/ Portal Analitika

Stefan Đorđević igra na poziciji levog beka, tokom karijere je često igrao za timove koje je vodio Nenad Lalatović. Pored Vojvodine i Zvezde, igrao je u Spartaku, Banatu iz Zrenjanina, Proleteru iz Novog Sada, Voždovcu, Borcu iz Čačka, Radničkom iz Niša, kao i u Kataniji i Potenci iz Italije.

#Siniša Mihalović