AKTUELNO

FK Partizan u 17. kolu Superlige Srbije igra protiv Vojvodine na stadionu u Humskoj.

Prvih pola sata meča je bilo prilično letargično, nismo videli lepu igru ni sa jedne strane. FK Partizan je promašio jednu veliku šansu, tačnije Urošević, pored toga bez sadržaja. Sve se izmenilo u 35. minutu. Centrirao je Miljković sa desne strane, lopta se odbila od jednog defanzivca Vojvodine i naleteo je Danilo Pantić koji je levicom pogodio mrežu. Crno-beli su poveli 1:0. A sedam minuta posle toga prelepo je prošao Menig po desnoj strani, potcenili su ga igrači Vojvodine, on je nanizao četvoricu i prelepim udarcem duplirao prednost. Poveo je 2:0 Partizan.

U 48. minutu ipak Vojvodina stiže do 2:1. Veljko Simić je odmah na startu drugog poluvremena vratio nadu gostima. Čović je ukrao loptu Saničaninu, proigrao Simića i ovaj je špicem pogodio ćošak gola.

Ipak, blickrig Partizana početkom druge polovine drugog poluvremena. Prvo je Rikardo bio najviši u skoku nakon centaršuta Jojića i doneo 3:1 crno-belima u 69. minutu.

Tri minuta kasnije pogodio je i sam Jojić. Njemu je Jović pustio loptu kroz noge, a vezista domaćih je precizno levicom pogodio ugao. Poveo je Partizan 4:1.

Autor: