AKTUELNO

Mural posvećen selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju, na kojem se pored njega nalazi i lik legendarnog argentinskog fudbalera Dijega Armanda Maradone, svečano je danas predstavljen na stadionu Radnika u Surdulici.

Selektor Stojković bio je gost Radnika u društvu ministra i člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije Novice Tončeva.

- Velika je čast što sam danas u Surdulici i što mi je priređen ovakav doček. Ja potičem iz ovih krajeva, tako da ne mogu da kažem da sam ovde gost. Ne znam čime sam zaslužio ovako nešto, ali mi je drago što su ljudi iz Surdulice došli na takvu ideju, pogotovo zajedno sa jednim od najboljih fudbalera ikad Maradonom. Ovo je lep primer ovoj deci što su došla da nas vide, da i oni jednog dostignu rezultate koje sam ja imao i kao i igrač, ali i sada kao trener- rekao je selektor Srbije.

Tokom boravka u Surdulici Stojković je obišao prostorije na stadionu Radnika, a bio je prisutan i u loži odakle je posmatrao meč domaćeg tima i Kolubare, koji je završen rezultatom 1:1. Prethodno je bio gost u opštini Surdulica gde ih je dočekala predsednica opštine Aleksandra Popović.

Autor:

#Dragan Stojković Piksi