AKTUELNO

Crvena zvezda je doživela prvi poraz u Ligi Evrope ove sezone pošto je Mitjiland slavio na "Marakani" (1:0), a nakon meča došlo je do velike gužve ispod severne tribine u kojoj je najgore prošao jedan član crveno-belih.

Navijači su nezadovoljni suđenjem "zasuli" predmetima igrače Mitjilanda i arbitre meča, a najdeblji kraj u čitavoj priči izvukao je kondicioni trener Federiko Panonćini. Pogođen je u glavu, pa je hitno ambulantnim kolima prebačen u bolnicu, a sada su poznati i novi detalji nemilog događaja.

Italijanu je u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije konstatovane teške telesne povrede, odnosno naprsla mu je lobanja i zadržan je preko noći, dok je sve vreme uz njega bio i Dejan Stanković.

Foto: Beta/Nebojša Parušić

Upravo zbog toga Stanković nije bio na konferenciji za medije, a Zvezda je najavila da će danas dati sve informacije.

Zbog haosa na kraju utakmice reagovao je i Milan Borjan koji je umirio navijače, a potom izveo fudbalere Mitjilanda sa terena. Stao je kod tunela i garantovao im da im se neće ništa dogoditi dok je i sam tu, zbog čega je trener Mitjilanda posle meča kazao da je veliki džentlmen.

Na konferenciji za medije se umesto Stankovića pojavio pomoćni trener Nebojša Milošević, koji ne sumnja da tim ide u drugu fazu Lige Evrope, ali zbog neočekivanog rezultata sada su sve opcije u igri - čak i eliminacija.