AKTUELNO

Nakon utakmice na Marakani i poraza crveno-belih od Midtjilanda, jedan od članova Zvezdinog stručnog štaba zadobio je povrede glave.

Ekspresno je regovala Hitna pomoć i odvezla povređenu osobu iz Zvezde u bolnicu. Nije poznato o kome je tačno reč. Pojedini mediji prenose da je u pitanju jedan od trenera.

Foto: Tanjug AP/Darko Vojinović

Mediji navode i da se sve desilo prilikom izlaska sa terena, kada su navijači zasuli gomilom predmeta sudije i učesnike utakmice, a u celoj gužvi najdeblji kraj izvukao je jedan član stručnog štaba srpskog šampiona koji je pogođen i potom kolima hitne pomoći odvezen u obližnju bolnicu.

Portparol Crvene zvezde Miljan Milošević pokušao je da objasni dešavanja posle utakmice i dolazak kola Hitne pomoći zbog jednog povređenog člana stručnog štaba.

Kapiten Milan Borjan je u to vreme pokušao da smiri situaciju.

Borjan je u redu. Ništa se nije desilo.Navijači su burno reagovali zbog sudija. Posle je reagovala i policija,ali je sve u redu. im ustanovimo sve detalje,klub će se izjasniti. Ispitaćemo sve što se desilo. Borjanu ništa ne fali,sve je sa njim u redu - rekao je Milošević.