AKTUELNO

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Midtjilanda rezultatom 1:0 u 4. kolu grupe F Lige Evrope, što je jako razljutilo trenera aktuelnog prvaka Srbije Dejana Stankovića!

Naime, Deki je, prema rečima reportera sa lica mesta bio jako besan zbog poraza, pa je otišao pravo u svlačionicu, a pritom nije dao uobičajenu izjavu na samom terenu "Marakane".

Umesto Stankovića, to je učinio njegov asistent Nebojša Milošević, koji je poručio da su igrači aktuelnog prvaka Srbije pružili maksimum, u skladu sa okolnostima.

Foto: Beta/Branislav Božić

- Mislim da smo mi uradili sve što smo mogli. Bilo je teško sa desetoricom više od 80 minuta. Hvala publici na velikoj podršci tokom celog meča. Propustili smo nekoliko šansi, mislim da smo zaslužili taj bod. Još uvek smo u igri, držimo sve u svojim rukama sa sedam bodova. Imamo realne šanse za prolaz - rekao je Nebojša Milošević.

Podsetimo, u narednom kolu Zvezda dočekuje Ludogorec, a tri boda iz tog susreta predstavljala bi veliki korak ka nokaut fazi drugog po ranga evropskog takmičenja.