AKTUELNO

Ronaldo i njegova partnerka Georgina objavili su da očekuju blizance, a malo je poznato kako je ova lepotica izgledala pre nego što je uplovila u vezu sa jednim od najboljih fudbalera sveta.

Život Georgine Rodrigez promenio si iz korena kada je pre nekoliko godina u radnji jednog luksuznog brenda upoznala slavnog fudbalera.

Ona je bila jedna sasvim obična devojka iz Španije koja je radila razne poslove kako bi sebi obezbedila kakve takve uslove za život.

Foto: Tanjug AP/Janerik Henriksson

Konobarisala je, pre nego što se preselila u London gde je radila i učila engleski jezik.

Sve to joj je pomoglo da dobije posao asistenta prodaje u radnji jednog svetski poznatog modnog brenda u Madridu, a uporedo se bavila i modelingom.

A onda joj je jedan trenutak promenio život iz korena. Ronaldo je ušetao u prodavnicu, pogledi su se sreli i ljubav je planula.

Englezi su "iskopali" fotografiju iz tog perioda i plasirali je u javnost kako bi svi mogli da zadovolje svoju znatiželju i vide kako je izgledala žena koja je uspela da ukroti svetski poznatog fudbalera.

Georgina je prema pisanju svetskih medija tada radila za 10 evra po satu, a sada uživa u luksuzu.

Njena veza sa slavnim fudbalerom donela joj je enormnu popularnost. Na Instagramu ima preko 20 miliona pratilaca i zarađuje ogroman novac od reklama.

Pogledajte kako je jedna od najpopularnijih žena sveta nekada izgledala:

Nekad je bila obična radnica, a danas je Ronaldova srodna duša, njegova najveća podrška u svemu što radi i žena sa kojom je zasnovao porodicu i koja će mu uskoro roditi blizance.