AKTUELNO

Nestvarna vest stiže iz Rumunije. Nekadašnji reprezentativac Banel Nikulica je nestao i gubi mu se svaki trag, kako javljaju tamošnji mediji.

Navodno, Nikolica je morao da napusti Rumuniju, a tamošnji mediji spominju da se sakrio od zelenaša nakon što se kod njih zadužio za 100.000 evra koje nije mogao da im vrati.

Bivši fudbaler Steaue završio je ovog leta igračku karijeru u rumunskom trećeligašu Faureji, ali više puni medijske stupce zbog ponašanja izvan terena.

Posle vesti da je nestao, oglasio se njegov brat Stelijan.

- Ne mogu vam reći gde je, ali Banel nije pobegao. Igra fudbal i trenira neku decu van zemlje. Stvarno me zabavljaju priče o Banelu koje novinari izmišljaju. Nije dužan i dobrog je zdravlja - rekao je Nikolicin brat.

Portal "Digi sport" je ekskluzivno objavio informaciju da se rumunski fudbaler nalazi u SAD, gde se zaposlio kao zidar za platu od 3.000 dolara mesečno, od čega kući šalje 1.000 dolara svojim poveriocima kod kojih se zadužio.

Vlasnik FCSB Điđi Bekali nije imao pojma gde mu se trenutno nalazi bivši fudbaler:

- Ne znam ništa o situaciji Banela Nikolice i ne znam šta on radi. Dugo nisam razgovarao sa njim i, iskreno, nisam ni znao da je iz Rumunije otišao u SAD. Zar nije bio sa njim u Braili ili Faureju? Banelova situacija me zaista ne zanima jer imam druge stvari na umu. Svako ide sa svojim poslom i problemima.