AKTUELNO

Fudbaleri Partizana doživeli su prvi poraz ove sezone u Grupi B Lige konferencija, oni su sinoć poraženi u Humskoj od belgijskog Genta 1:0. Bivši golman Partizana Ivica Kralj kaže kako su crno-beli poslednjih meseci igrali kvalitetan fudbal.

Kralj kaže i kako je činjenica da je Partizan svoje navijače navikao na dobru igru i pobede, ali da se prošle večeri pojavio protivnik koji se pokazao kao fizički dominantniji.

Foto: TV Pink Printscreen

Protekla dva meseca stvarno smo igrali kvalitetno i u domaćoj ligi, ali i u kvalifikacijama. Sa Sočijem smo se fantastično borili. Činjenica je da smo već navikli na dobre igre i pobede. Međutim, sinoć se pojavio jedan protivnik koji je pokazao da su fizički dominantniji i da su kvalitetna ekipa. Primili su gol, možda smo završili nerešen rezultat, ali eto, na kraju krajeva je tako - rekao je Kralj.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, sinoć su dudbaleri Crvene zvezde odigrali nerešeno u Danskoj (1:1) protiv Midtjialanda u trećem kolu Lige Evrope, Stanislav Karasi, bivši igrač FK Crvena zvezda ističe kako smatra da su crveno-beli olako shvatili ovu utakmicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Govori i kako je Partizan u prednosti, jer Zvezda nema zalihu igrača kao što to imaju fudbaleri iz Humske.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivanja uvek postoje, ali Crvenoj zvezdi nestaoju igrači. Partizan ima zalihu igrača, Zvezda nema. Drugo, mislim da je Zvezda lako shvatila ovu utakmicu. Sama igra, sama postava, pokazalo se da Zvezdi nije dovoljan gol. Mislim da je u moje vreme bila velika razlika. Do 60. minuta Zvezda nije šutala na gol. Kanga, ubiše ga od pohvala, a on igra tako jednu praznu igru, ja tako igram kad igram za veterane. Drugo, Zvezda je igrala koliko joj je bilo dovoljno, samo da ne izgubi. I ja sam zadovoljan bodom. Mislim da će Zvezdi i u Beogradu da bude teško sa njima - priča Karasi.