AKTUELNO

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je, posle pobede nad Florom, da mu je drago što je njegova ekipa nastavila sa dobrim igrama.

"Drago mi je da smo nastavili sa dobrim igrama u Evropi, pobedili ponovo. Čestitam momcima. Bio je težak teren za igru, kiša je padala ceo dan, tako da moramo biti zadovoljni", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su u Beogradu estonsku Floru sa 2:0, u utakmici drugog kola Grupe B Lige konferencija.

Stanojević je rekao da mu znači podrška s tribina.

"I danas su navijači bili uz nas. Imali smo trenutke gde smo imali slabosti, publika je to osetila i dizala nas hvala im puno", rekao je Stanojević.

Trener Partizana je otkrio da Siniša Saničanin nije bio u timu za današnji meč pošto je bio pozitivan na koronavirus.

"Ali se odlično oseća", rekao je Stanojević i dodao da se nada da će igrač Flore Markus Sepik, kojem je pozlilo u drugom poluvremenu, biti dobro.

Dvostruki strelac za crno-bele, pred nešto manje od 6.000 navijača u Humskoj, bio je Lazar Marković, u 20. i 42. minutu,

"Veoma bitna pobeda, da nastavimo sa dobrim partijama u Evropi, da pokušamo da doguramo što dalje možemo i veoma smo srećni zbog toga... Srećam sam, naravno, zbog golova, ali nebitno je ko postiže golove. Bitno je da smo pobedili i da stvarno igramo dobro", rekao je Marković.

Kapiten Partizana je rekao i da igračima na terenu nije bilo prijatno kada je fudbaleru Flore pozlilo.

"Nije nam bilo svejedno, želim mu sve najbolje. Nije bilo lako nastaviti, ali mi smo profesionalci", rekao je Marković.

Partizan će u narednom kolu Lige konferencija dočekati Gent, koji posle dva odigrana kola ima šest bodova kao i crno-beli.

Autor: