AKTUELNO

Crvena zvezda se pred put u Bugarsku suočila sa velikim problemima. Naime, četiri fudbalera šampiona Srbije su pozitivna na virus korona.

Van stroja za utakmicu protiv Ludogoreca su Milan Borjan, Miloš Degenek, Aleksandar Dragović i Aleksandar Katai, a doktor Miljko Ristić govorio je kakva je njihova klinička slika.

- Borjan, Dragović, Katai i Degenek su pozitivni. Novi sojevi virusa korona imaju i nove karakteristike. U početku smo mislili da se radi o stomačnom virusu, zbog učestalih proliva, jer nisu imali problema sa plućima. Ali, kada su im uzeti brisevi bili su pozitivni. Lakša je klinička slika, moraće da pauziraju dve do tri nedelje - rekao je Ristić.

Fudbaleri Zvezde su se ponovo testirali u 11 sati i vesti su dobre.

- Dobili smo rezultate i svi su negativni. Tako da svi ostali igrači mogu u Bugarsku - zaključio je član Upravnog odbora kluba i dodao:

- Kad je čovek zaražen od korone, on nema naročitih tegoba. Testiranje može biti danas negativno, a sutra pozitivno. U utorak su svi igrači Crvene zvezde bili testirani, a četvorica su bili pozitivni.

Podsetimo, utakmica u Razgradu na programu je sutra od 21 sat.

#Crvena Zvezda

#fudbal