AKTUELNO

Serija loših rezultata na startu sezone u Seriji A pošteno je "uzdrmala" klupu Siniše Mihajlovića u Bolonji, iako je dugo delovalo da klub sa severa Italije i ne pomišlja da otpusti srpskog trenera.

Zadržali su ga i dok se borio sa opakom bolešću, on nije ni pomišljao da digne ruke od projekta, međutim sada su se stvari malo promenile. Mihajlović je dobio zanimljiva pojačanja poput Marka Arnautovića, ali deluje da nije još sve "kliknulo" na svoje mesto tako da se sve glasnije priča o smeni.

je Mihajlovićeva pozicija u Bolonji sada veoma neizvesna, tako da se već spominje da bi mogao da ga nasledi iskusni Klaudio Ranijeri.

Bolonja je imala više šokantnih rezultata ove sezone pošto je prvo iz Kupa Italije izbacila Ternana, koja im je dala i pet golova, da bi pravu katastrofu doživeli protiv Intera (6:1). Nisu se posle toga podigli nego su remizirali sa Đenovom (2:2), pa izgubili od Empolija (4:2), a u međuvremenu je i Miha dobio crveni karton.

Njegovo mesto na klupi Bolonje se pošteno "klima" i odlučujući meč biće protiv Lacija predstojećeg vikenda, a ukoliko ni tu ne bude pozitivnog rezultata - možda će doći vreme za rastanak.

#Siniša Mihajlović