AKTUELNO

Predstavnici Partizana na žrebu za grupnu fazu Lige konferencije u sedištu Evropske fudbalske unije u Nionu (Švajcarska), bili su generalni direktor vucešampiona Srbije Miloš Vazura i dugogodišnji klupski operativac Dragan Velanac. Vazura je zadovoljan žrebom i veruje da Partizan može da prođe grupu u kojoj su još Gent (Belgija), Flora (Estonija) i Anortozis (Kipar).

- Sve ekipe koje su došle do grupne faze nesporno imaju kvalitet. Izbegli smo mnogo jače ekipe iz prvog šešira, poput Totenhema i Rome, što je svakako dobro. Siguran sam da imamo velike šanse za dalji plasman. Sada je na nama da se spremimo najbolje što možemo - rekao je za Partizanov sajt Miloš Vazura.

Utiske posle žreba izneo je i štoper Siniša Saničanin, junak pobede u plej-ofu protiv portugalske Santa Klare i strelac drugog gola.

- Mislim da možemo da budemo zadovoljni i da sa svakom ekipom možemo da se nadigravamo. Naravno, svaka utakmica će biti teška na svoj način. Ipak, pokazali smo da imamo kvalitet, a u nastavku takmičenja bićemo još bolji - izjavio je za klupski sajt Siniša Saničanin.

Autor: